Weldra snellere leveringen !

Geschatte leestijd: 2 min
Bestelwagen met productverpakking

Bij Tinware Direct zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze diensten voor alle klanten te verbeteren. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de voorbereiding van een nieuwe centrale locatie voor onze business in Nederland. Voordat we in het nieuwe jaar officieel de deuren van het magazijn openen, willen we graag laten weten wat deze verandering voor de komende maanden betekent.

Nederlands magazijn

 

Waarom doen we deze verandering?

Een van onze belangrijkste uitdagingen en primaire doelstellingen is ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd de snelste levering kunnen bieden, ongeacht hun locatie. Of je nu een nieuw product lanceert of op zoek bent naar een nieuwe verpakking voor een bestseller, een snelle levering is altijd een topprioriteit. We hebben talloze klanten verspreid over heel Europa en het nieuwe magazijn is perfect gepositioneerd om ervoor te zorgen dat we een betere service en een snellere oplossing kunnen leveren.

De ultramoderne, milieuvriendelijke opslagfaciliteit is uitgerust met alles wat ons gewaardeerde logistieke team nodig heeft om ervoor te zorgen dat processen efficiënt blijven, waardoor de doorlooptijd effectief wordt verkort.

Wat is de volgende stap?

Ons team staat te popelen om de leveringen vanuit onze nieuwe Europese locatie zo snel mogelijk te laten verlopen. Tijdens deze overgangsperiode kunnen klanten die bestellingen plaatsen tussen 18 december en 8 januari een vertraging van 1 tot 3 weken oplopen. Om deze reden moedigen we alle klanten die dringende leveringen nodig hebben voor januari aan om hun bestellingen voor deze datum af te ronden.

Interieur magazijn

Wat zijn de voordelen op de lange termijn?

De nieuwe verhuizing naar een centrale locatie stelt ons logistieke team in staat om snellere levertijden te bieden in heel Europa. Zodra deze verandering volledig is doorgevoerd, zullen onze metalen, blikken en staande zakverpakkingsproducten sneller bij deuren, kantoren en magazijnen aankomen dan ooit tevoren. Vanaf half januari omvatten de nieuwe verzendtijden

  • 1 werkdag - Luxemburg, Liechtenstein, Nederland,

  • 2 werkdagen - Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland

  • 3 werkdagen - Italië

  • 4 werkdagen - Bosnië, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje.

  • 5 werkdagen - Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Servië & Montenegro, Zweden, Zwitserland, Roemenie

  • 6 werkdagen - Griekenland

Bij Tinware Direct zijn we erop gebrand om altijd vooruit te gaan en onze diensten waar mogelijk te verbeteren. Het openen van de deuren van ons nieuwe magazijn in Nederland is de volgende stap op deze reis.

Als u meer vragen heeft over deze spannende ontwikkeling of u staat te popelen om uw verpakkingsproject te beginnen met ons team van deskundigen, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen.


Dit vind je misschien ook leuk Alles zien

Duurzaamheid

Feit: De juiste verpakking kiezen kan helpen de planeet te redden

Ter ere van de Dag van de Aarde onderzoeken we hoe de juiste verpakkingskeuze uw ecologische voetafdruk kan verlagen en kan garanderen dat uw bedrijf helpt de planeet te beschermen.

Verpakkingen met clipdeksel

Upcycling wonderen: 8 manieren om onze verpakkingen te hergebruiken

We hebben een aantal geweldige upcycling ideeën voor onze verpakkingen die u kunt doorgeven aan uw klanten

Snoepgoedverpakkingen op maat

10 Onmisbare tips voor het ontwerpen van een opvallende productverpakking

Ontdek de mogelijkheden voor het ontwerpen van verpakkingen die uw producten zullen helpen meer aandacht te krijgen.