We hebben een nieuwe website!

Geschatte leestijd: 3 min
raket die uit een laptop vliegt

Ons team bij Tinware Direct is verheugd U te mogen verwelkomen in onze nieuwe online winkel voor onze Nederlandse klanten.

Als u al bekend bent met ons bedrijf, dan vindt u al uw favoriete verpakkingskeuzes beschikbaar tegen een fantastische prijs.

Met ons gloednieuwe magazijn in Nederland zijn we ook verheugd om klanten in heel Europa snellere verzendtijden te kunnen aanbieden. Onze klanten in Nederland kunnen profiteren van leveringen in slechts één werkdag.

Als dit de eerste keer is dat je ons bedrijf ontdekt, volgt hier een korte handleiding over wat je kunt verwachten.

Duurzame verpakking!

Bij Tinware Direct zijn we toegewijd aan het helpen om de planeet groen en geweldig te houden. Daarom zijn we gespecialiseerd in het leveren van verschillende vormen van duurzame verpakkingen.

Blik

Onze verpakkingen uit blik zijn gemaakt van ten minste 65% gerecycleerd materiaal. Deze blikken verpakkingen zijn perfect voor snoepgoed, briefpapier, kaarsen, voeding en nog veel meer. Ze zullen nooit degraderen en kunnen dus keer op keer worden hergebruikt.

In feite wordt 80% van het geproduceerde metaal vandaag de dag wereldwijd gebruikt. Onze blikverpakkingen zijn vooral erg populair bij kaarsenmakers.

Aluminium

Aluminium verpakkingen zijn gemakkelijk te recycleren en te hergebruiken en zijn ook bestand tegen corrosie. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor producten op waterbasis en wordt het veel gebruikt door producenten van cosmetische producten. Kies onze aluminium verpakkingen voor producten zoals crèmes, zalfjes en lotions.

Wij hebben aluminium blikken in verschillende vormen en maten op voorraad, waaronder aluminium flessen met schroefdeksel. Gebruik deze voor het verpakken van voedingsmiddelen, cosmetica, crèmes en vloeistoffen of oliën.

Kartonnen kokers

Onze selectie kartonnen kokers is een geweldige keuze voor het verpakken van flessen, geurstokjes en droge voedingsmiddelen. We hebben ook kartonnen potten met een waterbestendige voering als alternatief voor cosmetische producten. Al onze kartonnen verpakkingen zijn geclassificeerd als FSC gemengde bronnen. 70% bestaat uit gerecycleerd materiaal en 30% is FSC-hout of hergebruikt hout. Dit zorgt ervoor dat de productie van de verpakking resulteert in nul ontbossing.

Kraftpapier Opstaande Zakken

Probeer voor flexibele verpakkingen onze staande zakjes. Deze doypacks zijn industrieel composteerbaar en komen de omliggende grond ten goede wanneer ze worden afgebroken. Stevig en veelzijdig, onze staande zakjes zijn een veelzijdige keuze voor talloze klanten. Vrijstaand bieden ze ook unieke presentatiemogelijkheden en zijn ze brievenbusvriendelijk, waardoor ze perfect zijn voor navullingen van je populairste producten.

Iets uniekers nodig?

Naast een fantastisch assortiment aan standaardverpakkingen, bieden we ook een op maat gemaakte service.

Creëer een unieke buidel, blik of kartonnen koker die ideaal is voor uw merk en uw specifieke product. Vertel ons wat u nodig hebt en ons deskundig ontwerpteam brengt uw verpakking van concept naar realiteit.

Uitstekende klantenservice

We zijn er trots op dat we onze klanten altijd een uitzonderlijk niveau van ondersteuning bieden. Als het best beoordeelde verpakkingsbedrijf op TrustPilot staan ons verkoopsteam en onze medewerkers van de klantenservice klaar om al uw vragen of problemen op te lossen. Wij zijn op een missie om al uw verwachtingen te overtreffen, van het eerste contact tot de uiteindelijke levering.

Meer in de toekomst

Tinware Direct werd oorspronkelijk gelanceerd in 2001. Sindsdien is ons bedrijf enorm gegroeid en hebben we een lange lijst van tevreden klanten opgebouwd. We hebben innovatieve nieuwe verpakkingen op de markt gebracht, waaronder onze gepatenteerde Pressitin™, en we hebben talloze op maat gemaakte artikelen gemaakt voor elk denkbaar type product.

We zijn ervan overtuigd dat het beste nog moet komen. In de komende maanden en jaren kunt u spannende, frisse verpakkingsmogelijkheden verwachten, prachtige diensten en een toewijding om ervoor te zorgen dat uw producten altijd opvallen met gegarandeerd de beste kwaliteit verpakkingen.

Als u graag meer wilt weten, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team.

U kunt ook nu onze fantastische selectie voorraadblikken bekijken.

 


Dit vind je misschien ook leuk Alles zien

Duurzaamheid

Feit: De juiste verpakking kiezen kan helpen de planeet te redden

Ter ere van de Dag van de Aarde onderzoeken we hoe de juiste verpakkingskeuze uw ecologische voetafdruk kan verlagen en kan garanderen dat uw bedrijf helpt de planeet te beschermen.

Verpakkingen met clipdeksel

Upcycling wonderen: 8 manieren om onze verpakkingen te hergebruiken

We hebben een aantal geweldige upcycling ideeën voor onze verpakkingen die u kunt doorgeven aan uw klanten

Snoepgoedverpakkingen op maat

10 Onmisbare tips voor het ontwerpen van een opvallende productverpakking

Ontdek de mogelijkheden voor het ontwerpen van verpakkingen die uw producten zullen helpen meer aandacht te krijgen.